Cod : BA20 - in stoc
107.94 RON (tva inclus)

Comanda telefonic: 0371236355

Banda pentru modelarea si ridicarea sanilor cu ajutorul careia in cateva minute va puteti forma un sutien „invizibil", care o sa va permita sa imbracati o rochie indrazneata ce dezvaluie un decolteu adanc sau spatele, astfel incat sa va simtiti confortabil si increzatoare. Are culoarea pielii astfel incat sa fie aproape imperceptibila sub haine.

Banda este realizata dintr-un amestec de bumbac si elastan. Partea interioara este prevazuta cu adeziv hipoalergenic, datorita careia banda se lipeste bine de corp. Este indicat totusi inainte de folosire sa o testati pe o bucata mica de piele, pentru a observa eventuale reactii adverse. Se intinde pana la 180% - la fel ca pielea umana.

Rola are o  lungime de 5 metri, iar latimea sa este de 5 cm - suficient pentru multe 5-15 aplicatii (in functie de dimensiunea sanilor). Banda este de unica folosinta.

Compozitie: 95% Bumbac, 5% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES